diumenge, 18 de desembre del 2011

Pits de pollastre amb pernil i formatge

Hola a tots! avui tenia uns talls de pit de pollastre que s'havien de gastar i la veritat, no m'apetia passar-los per la planxa i prou així que he obert la nevera i amb lo que hi havia he posat la màquina a treballar per fer alguna cosa una mica diferent...és una recepta molt senzilla i com ha quedat prou bo m'he decidit per publicar-la al blog i compartir-la amb tots vosaltres... així, si un dia us trobeu amb la mateixa situació que jo podeu provar-la!
Sé que feia dies que no posava el meu granet de sorra al blog però aquests dies han estat molt atrafegats...i entre unes coses i altres no he tingut temps...però no patiu que ja estem pensant en coses bones per Nadal, en el concurs d'aquest any i altres idees que ja us anirem explicant! Esteu molt atents a la propera entrada ja que tenim un parell de coses per explicar-vos!

Aquí va la recepta:

Ingredients:
2 talls de pit de pollastre per persona
2 talls de pernil salat per persona (o un partit a la meitat si es gran)
2 talls de formatge per persona (o un partit a la meitat si es gran)
2 tomàquets de pera per persona
nata líquida per cuinar
sal
oli
herbes provençals

Elaboració:
Saleu el pit de pollastre i marque-lo per una banda a foc ràpid en un paella amb un rajolí d'oli. Doneu-li la volta i baixeu el foc. Afegiu a sobre de la carn el tall de pernil i el tall de formatge i deixeu que es fongui a l'hora que es cou la carn de l'altre costat. Quan s'hagi fos el formatge aparteu en un plat.
Ratlleu el tomàquet i fregiu-lo en la mateixa paella que heu fet la carn afegint una mica d'oli si es necessari. Quan el tomàquet estigui fregit afegiu la nata líquida i remeneu bé! Heu de tenir en compte que quan aneu a afegir la nata líquida el foc no pot estar molt alt perquè sinó es tallaria.
Un cop la salsa estigui cuita emplateu posant una mica de salsa al fons del plat i els talls de carn amb el pernil i formatge a sobre. Per últim jo li he afegit una mica d'herbes provençals que li donen un toquet al plat però això ja és al gust! Una mica d'orenga també li aniria bé!

Espero que disfruteu del plat! com veieu es ben senzill i molt ràpid de fer!

Salut i fins aviat!

Sandra


1 comentari:

  1. Wonderful blog & good post.Its really helpful for me, awaiting for more new post. Keep Blogging!







    iMarque - BPO Company India

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...