dissabte, 1 d’octubre del 2011

Tagliatelle di mare al aglio


Hola de nou! aquí va una altra recepta de pasta! Aquesta ocasió amb un toc de mar boníssim!!!no us espanteu pel tema de l'all ja que no queda molt fort de gust...tot el contrari...nosaltres vam escollir tallarines en aquesta ocasió però també li anirien molt bé uns espaguetis o qualsevol altre tipus de pasta que us agradi...així que animeus i proveu aquesta recepta que no us decepcionarà!

Ingredients (per a 5 persones):
500g d'espaguetis
4 dents d'all
250g de gambes pelades
1 sèpia 
sal
oli 
julivert

Elaboració:
Bulliu la pasta segons indicacions de l'envàs.
A banda, en una paella poseu un bon rajolí d'oli i tireu l'all tallat molt fi o triturat. Doneu dues voltes fins que es comenci a daurar...és molt important que ho poseu a foc lent ja que al estar l'all tallat tant finet es podria cremar molt fàcilment i perdria tot el sabor!!! Quan estigui l'all daurat tireu les gambes pelades i la sèpia tot a trossets petits i per últim un grapat de julivert picat.
Només us queda escórrer la pasta i barrejar-ho amb la salsa que heu preparat.
Nosaltres vam fer una mica de salsa de tomàquet per acompanyar (que la vam servir a part) però no hagués estat necessari perquè sols ja eren boníssims!

Fins aviat!

Sandra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...