diumenge, 18 de setembre del 2011

Cresta farcida d'escalivada i formatge de cabra

Aquí va una altra recepta d'aquelles faciletes i resultones...per quedar bé en qualsevol ocasió...i a més a més molt bona!!!


Ingredients (per a 4 racions):
una mica d'escalivada
formatge de rulo de cabra
crema de llet
1 placa d'hojaldre (com sempre us recomano millor que sigui fresc)


Elaboració:


Talleu la pasta de full en 8 triangles iguals:




Agafeu un triangle i poseu-lo sobre la plata de forn folrada amb paper vegetal, poseu una mica d'escalivada a sobre sense arribar a les vores i tres o quatre trossets de formatge de cabra. 


Després cobriu amb una altre tiangle i selleu els dos triangles formant una cresta amb l'ajuda de les mans. Feu el mateix amb la resta de triangles.








Pinteu amb ou batut i poseu-ho al forn uns 12-15min. previament preescalfat a 220ºC.
A banda feu una salsa amb la crema de llet on heu de desfer una mica de formatge de cabra (en poseu més o menys depenent del sabor que voleu que agafi).
Només us queda emplatar i servir...ho podeu menjar fred o calent...jo ho he provat i era tebi i m'ha semblat boníssim! Us pot servir com a primer, segon plat o fins i tot (si feu els triangles més petits) com a aperitiu!


Espero que us hagi agradat!


Fins aviat! 


Sandra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...