dimarts, 16 de novembre del 2010

Pollastre en salsa de verdures

Avui us ensenyem aquesta recepta de pollastre en salsa de verdures apta per fer tots els dies de la setmana i per qualsevol convidat! És el primer dia que la hem fet exactament així a casa...ahir la meva mare va veure com feia Arguiñano i com li va agradar avui ho hem provat...el resultat ha estat molt bo, queda un plat molt finet...

Ingredients (per 5 persones):
5 racions de pollastre (en aquest cas hem fet servir recuixes, podeu fer-ho amb cuixes o amb la part del pollastre que més us agradi)
1 ceba
1 pebrot verd
1 pastanaga
1 got de vi blanc
1 cullerada de farina
aigua
pebre
Sal i Oli

Elaboració:
Piqueu les verdures i sofregiu-les en una olla (o olla a pressió si voleu anar més ràpid) amb una mica d'oli. 
A banda, en una paella, daureu la carn que previament haureu salpebrat.
Quan les verdures estiguen sofregides afegiu la farina i doneu-li dues voltes. Tot seguit afegiu el vi blanc  i una mica d'aigua (com per poder cobrir el pollastre). Ara és el moment d'afegir el pollastre. Si heu escollit la versió ràpida amb 4min. d'olla a pressió serà suficient i sinó haureu d'esperar fins que el pollastre estigui ben cuit i tendret.
Un cop cuit, retireu el pollastre i passeu les verdures per la batedora. Dispose-ho tot un altre cop a la cassola i deixeu reduir la salsa fins que tingui el grau de consistència que desitgeu.


Per acompanyar res millor que unes patates fregides...mmm....


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...